ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
BOOK DIRECT FOR THE BEST RATE
BEST RATE GUARANTEE

Ξεκινήστε ένα συναρπαστικό ταξίδι

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ CASCADE HOLIDAY RESORT

Το Cascade Holiday Resort είναι ένας παράδεισος γαλήνης , χαλάρωσης και διακριτικής πολυτέλειας στον ειδυλλιακό Πόρο , στην πανέμορφη παραλία του Ασκελιού.

Το Cascade Holiday Resort περιλαμβάνει κομψά δωμάτια και διαμερίσματα. Βρίσκεται μέσα στο πλούσιο δάσος του Ασκελιού , προσφέροντας μια ήσυχη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα καθώς και την δυνατότητα πεζοπορίας και θαλάσσιων δραστηριοτήτων

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η άψογη και φιλική εξυπηρέτηση , καθώς και η προθυμία να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη σας , είναι μια από τις δεσμεύσεις μας
Πάντα επικεντρώνοντας στην προσωπική επαφή προσφέρουμε εξαιρετική και ευχάριστη διαμονή , υποσχόμενοι στο να σας κάνουμε να αισθανθείτε τόσο ζεστά και άνετα που δεν θα θέλετε να φύγετε.

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

Τα δωμάτια και οι σουίτες είναι ευρύχωρα , με μια μινιμαλιστική διακόσμηση και εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Έχουν όλα εύκολη πρόσβαση στην πισίνα που είναι χτισμένη στο κέντρο του καταλύματος. Υπάρχει επίσης δεύτερη πισίνα σε ανώτερο επίπεδο , ειδικά διαμορφωμένη για την ασφάλεια των παιδιών σας. Αυτό το μοναδικό περιβάλλον προσφέρει ησυχία και αυτονομία και εγγυάται μια ευχάριστη και χαλαρωτική διαμονή.

Share your Moments with
#cascaderesortporos
our social media world
stay in touch with us