ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
BOOK DIRECT FOR THE BEST RATE
BEST RATE GUARANTEE
Η Περιοχη

Το Cascade Holiday Resort,  βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη περιοχή Ασκέλι στο νησί του Πόρου, 3 χλμ από το λιμάνι του Πόρου , 30 λεπτά με τα πόδια. Το ξενοδοχείο είναι περιτριγυρισμένο από πεύκα τα οποία μεταδίδουν μια φυσική ηρεμία στον επισκέπτη. Βρίσκεται μόλις 5 λεπτά από την παραλία Ασκέλι και 15 λεπτά από την παραλία Μοναστήρι.

Ο παραλιακός δρόμος πλαισιώνεται από μπαρ, καφετέριες, ταβέρνες, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ και τη δυνατότητα να νοικιάσετε ποδήλατο ή μοτοσικλέτα σε κοντινή απόσταση. Υπάρχει τακτική συγκοινωνία με λεωφορεία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού από και προς την πόλη πέρνοντας τη γραμμή λεωφορείου από το Μοναστήρι και είναι προσβάσιμο με ταξί, ιδιωτικό αυτοκίνητο, μηχανάκι, ή ποδήλατο. Υπάρχει πρόσβαση και με θαλάσσιο ταξί

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ

Με συμβατικό πλοίο : Υπάρχει μία τουλάχιστον ημερήσια αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 2,5 ώρες και τα εισιτήρια κοστίζουν 10-13 € ανά ενήλικα.

Mε ιπτάμενο δελφίνι ή Flying Cat: Τα ταχύπλοα σκάφη αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά 4-5 φορές την ημέρα και το ταξίδι διαρκεί μία ώρα. Τα εισιτήρια κοστίζουν 22,50 € ανά ενήλικα.

Με αυτοκίνητο: Μπορείτε να φτάσετε στον Πόρο με το αυτοκίνητό σας. Η διαδρομή από Αθήνα προς Γαλατά μέσα από τον Ισθμό της Κορίνθου διαρκεί περίπου 2,5 ώρες. Υπάρχει ένα ferry boat από Γαλατά προς τον Πόρο κάθε μισή ώρα.

Με βάρκα : Κάθε 10 λεπτά (εκτός και αν χρειάζεστε το αυτοκίνητο στο νησί) από το Γαλατά με διάρκεια 3 λεπτά και το κόστος 1 € ανά άτομο.

Mε λεωφορείο : Λεωφορείο αναχωρεί από τον κεντρικό σταθμό των λεωφορείων στην Αθήνα. Κατά την άφιξή τους στον Γαλατά με το λεωφορείο μπορείτε να πάρετε μια βάρκα (θαλάσσιο ταξί) και θα φτάσει στον Πόρο σε τρία λεπτά.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

• Το πλησιέστερο αεροδρόμιο: Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος: 178 χιλιόμετρα
• Η κοντινότερη οργανωμένη παραλία Ασκέλι: 300μ (ξαπλώστρες και ομπρέλες, κέντρο θαλάσσιων σπορ, μπαρ και ταβέρνες)
• Η πόλη του Πόρου: 2,5 χιλιόμετρα
• Το πλησιέστερο σούπερ μάρκετ: 200 μέτρα
• Η Μονή Ζωοδόχου Πηγής: 1km
• Ρωσικος Ναύσταθμος: 4,5 χιλιόμετρα

Η τοποθεσία των δωματίων του ξενοδοχειακού συγκροτήματος επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλο το νησί, οι παραλίες και τα αξιοθέατα όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο του Πόρου, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κεντρικό λιμάνι.